Izaberite stranicu

Pčelinjak Stevanović

Naslovna / O nama

Porodično se bavimo pčelarstvom već više od 25 godina. Koncept našeg rada je funkcionisanje u skladu sa prirodom i korišćenje blaga koje nam priroda nesebično daruje. Med koji dobijemo na pčelinjaku konzumiramo zajedno sa našom decom  i sa ponosom poklanjamo prijateljima. Garantujemo vrhunski kvalitet naših proizvoda. Do sada smo med prodavali isključivo otkupljivačima na veliko, ali smo odlučili da naš med sa ljubavlju pakujemo i plasiramo direktno krajnjim korisnicima.

U ponudi imamo bagremov i suncokretov med, a prošle godine smo medu dodali liofilizovano voće ( malinu i kupinu) i koštunjave plodove (lešnik i badem). Tu je i miks meda sa začinima koji ojačavaju imunitet (kurkuma, đumbir, cimet i himalajska so). Dobili smo zaista zanimljive i deci primamljive ukuse, kojima ni odrasli ne mogu odoleti.

Porodica Stevanović

Sreten je tata, profesor u školi, a pčelarstvo je diplomirao kroz dugogodišnju praksu na porodičnom pčelinjaku. Radmila je mama, a prema diplomi – diplomirani inženjer, iz zvanja pčelarskog pripravnika u stvarnosti unapređena za menadžera pčelinjaka u virtuelnom svetu. Bogdan i Novak su mali ljudi koji ovu veliku decu uče životu i podsećaju zbog čega su krenuli na ovaj put.

Porodica Stevanović